روش های مبارزه با صفحه مرگ سفید در وردپرس

ممکن است تا به حال برای شما هم اتفاق افتاده باشد که در هنگام وارد کردن آدرس سایت با یک صفحه سفید مواجه شده باشید که دلیل آن معمولا استفاده از کد های php و ارور های آن و یا پر بودن حافظه میباشد که معمولا در مرورگر های مختلف به شکل های متفاوتی ظاهر میشود. در این آموزش روش هایی برای مبارزه با این مشکل قرار داده ایم. در ادامه با هاستینجا همراه باشید.

 

قبل از هر کار ابتدا باید مطمعن شید که این مشکل در هنگام باز کردن صفحه مدیریتی هم ایجاد میشود یا خیر. در صورت سالم بودن صفحه مدیریتی میتوان نتیجه گرفت که مشکل از قالب سایت و یا افزونه ها میباشد.

 

در ادامه برای رفع این مشکل به بررسی مواردی میپردازیم :

 

قالب و افزونه ها را غیر فعال کنید.

در بسیاری از موارد این مشکل به دلیل بروزرسانی بد افزونه ها ایجاد میشود. در صورت داشتن دسترسی به پنل مدیریتی افزونه ها را غیرفعال کرده و برای پیدا کردن افزونه مقصر افزونه های را نوبتی فعال کرده و نتیجه کار را مشاهده کنید.

در صورت نداشتن دستری به پنل مدیریتی شما میتوانید از طریق اکانت FTP به سرور خود وصل شوید. سپس نام پوشه مربوط به افزونه ها را تغییر داده و مجددا ادرس سایت را وارد کنید. در صورت رفع مشکل ابتدا نام پوشه افزونه ها را به حالت قبل برگردانید و سپس افزونه ها را یکی یکی امتحان کنید.

 

برای بررسی قالب وردپرس خود نیز در صورت وجود دسترسی به پنل مدیریتی ابتدا قالب پیش فرض وردپرس را جایگزین قالب خود کرده و ادرس سایت را وارد و بررسی کنید. ولی در صورت نداشتن دسترسی به پنل مدیریتی میتوانید از طریق FTP به هاست سرور خود وصل شده و سپس پوشه مربوط به قالب را تغییر نام دهید با این کار قالب به صورت خودکار به قالب پیشفرض تبدیل میشود.

 

استفاده از اشکال زدا

در صورتی که با روش قبل مشکل رفع نشد میتوانید از یک اشکال زدا استفاده کنید. برای انجام این کار به فایل wp-config.php رفته و کد زیر را  در آن پیدا کنید.

عبارت false را به True تغییر دهید و سایت را بررسی کنید. در صورت رفع نشدن مشکل مانند کد زیر عمل کنید.

سپس سایت را مجددا بررسی کنید. این بار به جای مشاهده صفحه سفید دلیل ارور را مشاهده میکنید. حال شما متوجه دلیل ارور شده اید.

 

سطح دسترسی

سطوح دسترسی موجود را بررسی کنید. ممکن است این مشکل به علت کافی نبودن سطوح دسترسی باشد که در آن سطح دسترسی فایل ها باید ۶۶۴ در نظر گرفته شود پوشه ها ۷۷۵ و فایل wp-config.php نیز ۶۶۰٫

 

فضای هاست

این مشکل میتواند به دلیل محدودیت فضا رخ دهد که برای رفع آن کد زیر را در فایل wp-config.php بررسی کنید.

سپس کد زیر را در فایل htaccess در روت وردپرس قرار دهید.

 

آپدیت خودکار

گاهی ممکن است این مشکل ناشی از ایجاد مشکلاتی در هنگام آپدیت خودکار وردپرس ایجاد شود. برای رفع آن به بخش روت وردپرس رفته و در صورت مشاهده فایل maintenance در Feel آن را حذف کنید.

 

نیاز به مشاوره دارید؟

تیم فروش آماده ارائه پیشنهاد و پاسخگویی به سوالات شماست.